Петя Ангелова е професионалист в сферата на туризма. Дипломира се

...
Петя Ангелова е професионалист в сферата на туризма. Дипломира се
Коментари Харесай

Петя Ангелова, генерален мениджър на Central Park Hotel Sofia и Thracia Hotel Sofia

Петя Ангелова е експерт в областта на туризма. Дипломира се със специалностите „ Хотелиерски мениджмънт “ в University of Portsmouth и MBA в University of Wales Institute, Cardiff. Докато работи като фронт офис управител в „ Гранд хотел София “, приключва сполучливо редица стратегии за ръководство на хотели и заведения за хранене в влиятелния Ecole Hôtelière de Lausanne. През 2019 година става част от екипа на „ Гранд хотел Милениум София “ в качеството си на негов шеф.

Вярва, че положителният водач има необятен набор от качества, които усъвършенства и развива с насъбрания опит. „ Обожавам работата си и през годините се потвърдих като експерт, на който може да се разчита. Старая се да бъда достоверна и правилна с всички, с които поддържам връзка. Умея да стимулирам и развъртвам екипите, които управлявам. Никога не се отхвърлям, в случай че зная, че вървим в вярната посока “, споделя генералният управител на софийските хотели от веригата Rosslyn.

Rosslyn Hotels Group е българска хотелска верига с три емблематични 4-звездни хотела – Rosslyn Central Park Hotel Sofia, Rosslyn Thracia Hotel Sofia и Rosslyn Dimyat Varna. Хотелите са ориентирани към високия сегмент бизнес посетители. Те дават условия за осъществяване на конферентни и частни събития, а централната им локация ги прави желан избор за почиващите в София и Варна. Служителите на Rosslyn Hotels слагат гостите си преди всичко, предлагайки достоверно гостолюбие и високо равнище на обслужване, спечелило им дългогодишни сътрудници и признателни клиенти.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР