Петя Анчева се е погрижила за коледното настроение в приходната

...
Петя Анчева се е погрижила за коледното настроение в приходната
Коментари Харесай

Данъчна служителка от Русе посреща с коледен чар

Петя Анчева се е погрижила за коледното въодушевление в приходната организация

Стая № 101 на офиса на Национална агенция за приходите в Русе от няколко дни е изпълнена с богата коледна декорация. Защото по Коледа стават чудеса и заплащането на налози би трябвало да е по-приятно, безапелационни са от приходната организация.

Благодарение на чаровната Петя Анчева, това е към този момент факт. И от стая 101 човек излиза с повече въодушевление и по-малко задължения.

От началото на годината там са импортирани 2 391 248 лева, с които са погасени 5 018 просрочени отговорности. Общо в офиса на Национална агенция за приходите в Русе, посредством ПОС-терминалите на всички работни места 22 793 жители са внесли от началото на годината 6 579 943 лева, прецизираха от там. Отсега мнозина се интересуват за използването на разнообразни данъчни облекчения в идната акция за подаване на декларациите за приходи от 2022 година, за които наложително изискване е да няма неплатени в период обществени вземания, припомнят от Национална агенция за приходите - Русе преди коледно-новогодишните празници и привършване на календарната година.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР