Петте нови модела Pure Power 12 M имат мощност 550,

...
Коментари Харесай

Pure Power 12 M – РС захранвания с пълна ATX съвместимост


Петте нови модела Pure Power 12 M имат мощ 550, 650, 750, 850 и 1000 вата

Производителят на районен съд зареждания be quiet! разгласи Pure Power 12 M – втората си серия устройства, които са изцяло съвместими с ATX 3.0. Петте нови модела с мощ 550, 650, 750, 850 и 1000 вата са сертифицирани като 80 PLUS Gold, включват LLC технология от висок клас и до пет PCIe конектора, както за PCIe 5.0 GPU, по този начин и за GPU с PCIe 6+2 конектори.

Освен това захранващите устройства Pure Power 12 M имат изцяло модулни кабели за елементарен монтаж. Нови в продуктовото портфолио са и термопастите DC2 и DC2 Pro. Термопастата DC2 е добър избор за всяко изстудяване, изискващо отличен топлообмен, а DC2 Pro, първият течен метал от be quiet!, предлага високо равнище на изстудяване даже и за най-взискателни системи.

Пълна ATX 3.0 съгласуемост

Pure Power 12 M предлага цялостна съгласуемост със стандарта ATX 3.0, спазвайки спецификациите за мощ, избрани от PCI Express 5.0. Всички зареждания от серията са проектирани да се оправят с лекост в рискови пикове на натоварвания.

Моделите на Pure Power 12 M разполагат и с до четири „ общоприети ” PCIe 6+2 конектора за цялостна съгласуемост с всички видео карти. Това прави Pure Power 12 M съвършен избор както за устройства от последващо потомство, по този начин и за сегашни системи от висок клас.

Ефективност 80 PLUS Gold и извънредно тиха работа

Благодарение на технологията LLC, Pure Power 12 M предлага усъвършенствана непоклатимост и контролиране на напрежението. Всички модели са сертифицирани като 80 PLUS Gold, с висока оперативна успеваемост до 93,2% и включват цялостен набор от функционалности за сигурност.

За реализиране на най-благоприятен компромис сред дейно изстудяване и тишина, Pure Power 12 M идва със 120-милиметров вентилатор с следена температура и ултра-тих режим. Серията включва и изцяло модулни кабели за елементарен монтаж. Всеки модел зареждане се предлага с цялостна 10-годишна гаранция от производителя.

Всички зареждания от серията Pure Power 12 M са проектирани да се оправят с лекост в рискови пикове на натоварвания
(снимка: be quiet!)

DC2 и DC2 Pro: впечатляваща термо паста

Новата термопаста DC2 на be quiet! обезпечава доста по-добро изстудяване по отношение на термопастите, идващи с множеството охладители. Благодарение на високата топлопроводимост, DC2 е идеалният избор при нужда от висока продуктивност.

За потребителите, които са подготвени да преминат на друго равнище, be quiet! показва първия си течен метал: DC2 Pro. Той е предопределен за запалянковци и може да се употребява и в най-взискателните компютърни системи, без значение дали за охлаждането на вашия процесор или видео карта.

Експертите предизвестяват запалянковците да работят доста деликатно с течния метал и да го употребяват единствено с никелирани охладители. Течният метал не е съчетаем с HDT и алуминиеви повърхности. „ Ако не сте сигурни в използването, потърсете професионален сервиз ”, поучават от компанията.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР