Петте книги в списъка ми за края на годината ще

...
Петте книги в списъка ми за края на годината ще
Коментари Харесай

Изборът на Бил Гейтс: Пет книги, с които новата година да започне добре

Петте книги в листата ми за края на годината ще ви оказват помощ да започнете 2020 година с положително въодушевление ", написа в блога си основателят на " Майкрософт "  Бил Гейтс. " Тази година съм избрал повече художествена литература от нормално. Не е било преднамерено, само че очевидно са ме привличали истории, посредством които мога да потъна в други светове. ", предаде  dnevnik.bg.

An American Marriage - Tayary Jones

Този разказ споделя историята на южняшка черна двойка, чийто брак се разпада от ужасна неправда. Джоунс е толкоз добър публицист, че съумява да провокира състрадание и към двамата основни герои, даже откакто единият взима мъчно решение.

These Truths - Jill Lepore

В последната си книга Лепор реализира привидно невъзможното - обгръща цялата история на Съединени американски щати в единствено 800 страници. Нарочно е избрала разнородни гледни точки към разказа и резултатът е най-откровеният и смел роман за американската история, който в миналото съм чел.

Growth - Vaclav Smil

Щом чух, че един от обичаните ми създатели работи върху нова книга за растежа, нямах самообладание да я докопам. (Преди две години писах, че чакам книгите му, по този начин както други хора чакат новите " Междузвездни войни ". Още съм на това мнение). Последната не е отчаяние. Както постоянно, не съм склонен с всичко, само че той е един от най-хубавите мислители, документиращи предишното и гледащи към огромната картина.

Prepared - Diane Tavenner

Както всеки родител знае, да подготвиш детето си за живот след гимназията е мъчно и времеемко. Тавънър, която е основала мрежа от учебните заведения с най-хубави резултати в страната - е написала добър справочник за това по какъв начин процесът да бъде потребен и лек.

Why We Sleep - Matthew Walker

Тази година прочетох няколко страхотни книги за човешкото държание и тази беше една от най-интересните и мощните измежду тях. Всички знаят, че е значимо да спим добре - само че какво тъкмо значи това? И по какъв начин да го реализираме? Уолкър ме убеди да трансформира навиците си за заспиване. Ако новогодишното ви решение е да живеете по-здравословно, неговите препоръки са положително начало.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР