Петте гола на Ерлинг Холанд срещу РБ Лайпциг бяха повече

...
Петте гола на Ерлинг Холанд срещу РБ Лайпциг бяха повече
Коментари Харесай

Ексклузивното предложение на WINBET Холанд vs Интер зарадва десетки клиенти

Петте гола на Ерлинг Холанд против Република България Лайпциг бяха повече от задоволителни за норвежкото острие на Манчестър Сити да завоюва самобитния неприсъствен дуел за повече вкарани попадения с целия тим на Интер, който WINBET провежда за вчерашните мачове-реванши от осминафиналите на Шампионската лига.



Водещият български оператор предложи извънредно за клиентите на уеб страницата неповторимия пазар „ Кой ще означи повече голове – Ерлинг Холанд или Интер “. Победата на Манчестър Сити над Република България Лайпциг със звучното 7:0 и нулевото тъждество на Интер против Порто донесоха наслада на стотици клиенти на уеб страницата на WINBET, които избраха да заложат на нападателя на британските първенци.

Новият формат за залози от WINBET не се предлага от нито един различен букмейкър в България и е поредна стъпка от тактиката на компанията за предложение на повече и все по-привлекателни благоприятни условия за развлечение и спомагателни облаги за клиентите на уеб страницата winbet.bg.

Подобни оферти отсега нататък ще участват все по-често в програмата на оператора, като част от стотиците пазари, които операторът предлага за срещите от най-интересните футболни шампионати и други спортни събития по света.

Още довечера, WINBET предлага няколко извънредни оферти като „ изправя “ един против различен Карим Бензема и Винисус Джуниор от Реал Мадрид против Виктор Осимен и Квича Кварацхелия от Наполи. Испанският първенец посреща Ливърпул, а водачите в италианската Серия А одобряват Айнтрахт Франкфурт.

Бензема е подложен против Осимен в два извънредни пазара: „ Кой ще вкара повече голове “ и „ Кой състезател ще има повече точни удари “. Двамата са с почти равни коефициенти (3.20* за Бензема против 3.30 за Осимен), само че нигерийската звезда на Наполи е номинален фаворите с коефициент 2.20 за против 2.70 за Бензема за повече точни удари.

Винисиус и Кварацхелия са с изцяло равни коефициенти за повече голове (3.75), (равенството по тозим индикатор сред двамата WINBET прави оценка на 1.70). Бразилската перла на Реал Мадрид води в  коефициентите за повече точни удари с 2.70 против 2.30 за грузинския халф на Наполи.

Внимание: Участието в
хазартни игри и спортни не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на   и на  .

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За настоящите коефициенти, апелирам посетете 
.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР