Петролните находища в Сирия трябва да бъдат контролирани от Дамаск,

...
Петролните находища в Сирия трябва да бъдат контролирани от Дамаск,
Коментари Харесай

Русия реагира на това, че американците са завзели петролните полета на Сирия

Петролните залежи в Сирия би трябвало да бъдат следени от Дамаск, съобщи специфичният представител на президента на Русия за САР Александър Лаврентиев.

Той съобщи, че находищата „ сигурно би трябвало да се управляват от сирийското държавно управление “. Според Лаврентиев “това е единственият изход”, написа "Поглед инфо ".

Лаврентиев изрази вяра, че кюрдите ще имат време да изоставен граничната зона с Турция преди 18:00 часа по московско време във вторник.

Според специфичния представител за Сирия водачите на Русия и Турция, Владимир Путин и Реджеп Тайип Ердоган, са постигнали съглашение, а “това значи, че един президент и различен президент дадоха някои гаранции”.

“Да изчакаме”, прикани Лаврентиев.

Той означи, че в североизточната част на Сирия остава "доста комплицирана " обстановка, "има доста нюанси, в този момент е мъчно да се разяснява ".

"Най-важното, както сподели нашият президент, в тази обстановка всички са на плюс с постигането на меморандума ", означи той.

Министърът на защитата на Съединени американски щати Марк Еспер съобщи, че Съединени американски щати ще "защитят " петролните залежи в Сирия и ще отговорят на опитите за завземането им със мощ.

Превод: В.Сергеев
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР