ПЕТРОЛХЕД откри изоставено дилърство на суперколи с три забравени мотора

...
ПЕТРОЛХЕД откри изоставено дилърство на суперколи с три забравени мотора
Коментари Харесай

Мистерия, тъй като три суперавтомобила на стойност 1,8 милиона паунда, открити да събират прах в изоставен автокъща… включително изключително рядко Porsche

ПЕТРОЛХЕД откри изоставено дилърство на суперколи с три забравени мотора вътре – в това число необикновено необичаен модел на Porsche.

YouTuber Гордън Ченг, който може да се похвали с 848 000 клиенти за своя канал, наименуван Effspot, остана замаян, до момента в който посети неизползваната изложбена зала, която явно е била оставена непокътната от много време.

Във видеото Гордън посещава постройка на „ неразкрито място “ в Китай, която е западнала.

Той отбелязва, че огромният шоурум е цялостен с отпадъци, в това число изхвърлени колела, насъбрани в ъгъла, до момента в който неговите плакати и знаци - в това число огромен знак на Ferrari - са почнали да избледняват.

Но има даже притеснителни образци на постройка, която стартира да се разпада, като сектори от стената наподобява са на ръба на рухването и даже част от тавана „ пропада “.

Докато снима от външната страна на огромния комплекс през прозореца на шоурума, Гордън незабавно се среща с гледката на прелестно алено Porsche Carrera GT, кое...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР