Петролен склад в руската област Белгород, граничеща с Украйна, гори

...
Петролен склад в руската област Белгород, граничеща с Украйна, гори
Коментари Харесай

След обстрел: Петролен склад гори в руския град Белгород

Петролен склад в съветската област Белгород, граничеща с Украйна, гори след обстрел, заяви локалният губернатор. „

Отново ни бомбардират. Един от снарядите попадна в нефтеното хранилище в Белгородска област “, сподели регионалният шеф Вячеслав Гладков. Той сподели, че службите за незабавна помощ към този момент са на място и добави, че " няма риск " огънят да се популяризира. Гладков разгласява фотография, на която се виждат пламъци и кълба черен пушек, издигащи се над постройка. Държавната организация ТАСС цитира източник от службите за незабавна помощ, съгласно който горящото хранилище се намира в село Разумное-71 покрай град Белгород.

Миналата седмица Русия се оплака от увеличение на артилерийските и ракетните удари против регионите, граничещи с Украйн а. Белгородска област постоянно е обект на обстрел. Едноименният център на района Белгород е удряна по-рядко.

Но в петък електроцентрала в града беше подпалена от украински удар, което докара до спиране на електричеството. Това стана ден, откакто ракета уцели последния етаж на жилищна постройка в Белгород , без да аргументи пострадвания. В четвъртък беше погубен и склад за муниции в района. По-рано през седмицата украински удари прекъснаха тока в град Шебекино в същия район. Загина 74-годишна жена, а няколко други бяха ранени.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР