Петроградският районен съд в Санкт Петербург осъди трима български граждани

...
Петроградският районен съд в Санкт Петербург осъди трима български граждани
Коментари Харесай

Трима българи направиха голяма беля в Санкт Петербург и си изпатиха жестоко

Петроградският областен съд в Санкт Петербург осъди трима български жители на "лишаване от независимост " от 10 до 12 години за опит за нелегално разпространение на близо 40 кг. кокаин.

Тодор Вълчанов и Георги Лазаров са получили 10-годишни присъди, а Кръстьо Танков - 12 години. И тримата ще излежават присъдите си в поправителен лагер със непоколебим режим.

Следователите са открили, че в интервала 12-20 август предходната година единият от подсъдимите, намирайки се на територията на България, е решил да пласира близо 40 кг. кокаин в Санкт Петербург.

За задачата той открил контакт с други двама свои сънародници, които на 23 август изхвърчали от България с полет през Германия и пристигнали в северната столица на Русия. Там получили информация къде се намира опиатът.

На 30 август тарторът на бандата също дохвърчал от България.

На идващия ден тримата подсъдими пристигнали на адреса, натоварили дрогата, под формата на пресовани калъпи, в куфар и си викнали такси, с което да стигнат до центъра на града за продажба. До това обаче не се стигнало, тъй като били арестувани от съветските правоохранителни органи.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР