Петричкият свещеник, отец Николай Чопаков, се връща с тялото на

...
Петричкият свещеник, отец Николай Чопаков, се връща с тялото на
Коментари Харесай

Погребват Таня, красивата съпруга на петричкия свещеник Н. Чопаков, издъхнала след тежка битка с рак

Петричкият духовник, отец Николай Чопаков, се връща с тялото на брачната половинка си, освободено от клиника в Германия, където красивата и лъчезарна Таня, майката на двете му деца, издъхна. Таня се бори със злокачествено заболяване, а в борбата и за живот се включиха стотици хора, с цел да оказват помощ финансово, скъпите интервенции за битка против болестта и. Независимо от напъните 33- годишната жена издъхна. Ракът се оказа по-силен от нея. Преди часове мощно сломен брачният партньор и написа:

След дългото бюрократично закъснение най-накрая получих разрешението да погреба брачната половинка си Таня и сега се прибираме в България.
Искам от мое име и от името на фамилията ми да ви благодаря за всяческата поддръжка изключително през последните 6 месеца на непрекъсната битка със страшното заболяване на Таня. Както знаете, тя се престави в Господа на 11 февруари т. година
Бог да я елементарни!
Опелото на презвитера Таня ще се състои на 27. 02. 2022 година (неделя) от 15:00 ч. в храм "Св. прор. Илия " – с. Ключ и ще бъде отслужено от Негово Високопреосвещенство Неврокопския митрополит Серафим, а по-късно погребението в 16:00. Всеки, който желае да се елементарни с Таничка, може да го направи от 8:00 до 16:00 ч. същия ден в храм "Св. прор. Илия ".

Петър Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР