Петричката пророчица Ванга е помогнала на хиляди да разрешат житейските

...
Петричката пророчица Ванга е помогнала на хиляди да разрешат житейските
Коментари Харесай

Завеща ни го Ванга. Този много странен, но лесен и ефективен метод прави чудеса

Петричката пророчица Ванга е помогнала на хиляди да разрешат житейските си проблеми. Гадателката се прочу и с точните си предсказания за развиването на България и света, което разнесе славата й надалеч оттатък границите на страната ни. Много хора, на които Ванга е помогнала, си спомнят с признателност, че тя постоянно им е давала ключ към оправянето с най-различни болежки и премеждия. При това със препоръки, които никой различен не е давал. Един от препоръките й е по какъв начин да се оправим с анемията и изтощеното тяло. Методът на пръв взор е доста чудноват, само че на няколко пъти Ванга е обяснявала, че работи доста благотворно на организма. Рецептата е повече от елементарна – сортираме кисела ябълка, купуваме от близката железария пирони, почистваме ги хубаво със алкохол, след което ги „ заковаваме “ в ябълката.

Достатъчни са 10-12 пирона, които би трябвало да престоят в ябълката 24 часа на стайна температура. След това пироните се отстраняват, а ябълката се изяжда. Според Ванга неналичието на задоволително желязо в организма е причина за развиването на анемия и обща уязвимост, които пък отключват и други болести. Третираната по този способ ябълка ни дава нужното количество желязо, задоволително да ни излекува от анемия. Това става, тъй като пектинът и соковете на ябълката съумяват да разградят молекули желязо, които по-късно одобряваме дружно с вкусния плод.
Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е средства от националната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР