Петричката пророчица баба Ванга направила силно разкритие за бъдещето на

...
Петричката пророчица баба Ванга направила силно разкритие за бъдещето на
Коментари Харесай

Ванга е предрекла всичко за България! Висок мъж от чужбина ще подреди нещата


Петричката пророчица баба Ванга направила мощно разобличаване за бъдещето на България. Последните клюки гласят, че руса жена с високо публично състояние ще изведе страната, само че се оказва, че това не е напълно по този начин. Нито е руса, нито е жена, разкрива Жени Костадинова в изявление за „ Преди обед “ преди време.

Пред Деси и Сашо тя споделя любопитни детайлности от спомените на съвременници, посетили Ванга и говорили с нея. Именно пред тях пророчицата споделя „ Ще пристигна висок мъж от чужбина. С високо чело. Около 50 — 60 годишен, просветен. Ще поведе народа и ще тръгнат нещата “.

Думите на Ванга мнозина съотнасят с ръководството на Симеон, само че още когато той за първи път идва в България, тя е безапелационна, че той няма да успее. „ И на него ли да викаме „ Оставка! “? “, ядосва се пророчицата, когато й го дават за образец. След което декларира, че той ще пристигна, ще изиска трон, само че няма да го получи. „ Ще се опита да помогне на България и да изиска трон, само че няма да му го дадат. Затова ще си оправи парцелите и ще си тръгне “, прибавя още Ванга.

При все това, тя е безапелационна, че след някогашния цар Симеон, ще пристигна различен мъж, който ще поведе напред страната.

Пророчицата обаче споделя, че този властник няма да се появи, до момента в който царува разделяне сред хората. „ Когато стартира да се учи вяра в часовете, когато народа се сплоти и се изправи дружно, тогава ще тръгнем напред, паралелно с великите нации “, предсказва пророчицата, написа разкрития.ком.

На мнозина тя споделя, че това ще отнеме повече от 3 години, само че какъв брой тъкмо не споделя. При все това думите й карат мнозина да се надяват, втората част от пророчеството скоро да се сбъдне.

Което няма по какъв начин да стане, до момента в който първата не се случи — национално обединяване — един народ, една религия, един лидер.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР