Петрич. Водачът на листата на ГЕРБ и СДС за изборите

...
Петрич. Водачът на листата на ГЕРБ и СДС за изборите
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Мария Габриел и Асим Адемов бяха гости на празника на Петрич

Петрич. Водачът на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за изборите за Европейски парламент Мария Габриел и претендентът за евродепутат Асим Адемов бяха посетители на тържествата във връзка празника на Петрич. Заедно с тях на празничното събитие участваха регионалният координатор на партията и депутат Даниела Савеклиева, депутатът от Петрич Георги Динев, кметът на Сандански Кирил Котев, общинските съветници от ГЕРБ и симпатизанти на партията. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
Представителите на Политическа партия ГЕРБ се включиха в обичайното празнично шествие до черквата „ Св. Георги “, където възпламениха свещичка за здраве и триумф.
Десетки поданици и посетители на Петрич се спираха да поздравят Мария Габриел и Асим Адемов и да пожелаят победа на идните на 26 май избори за членове на Европейския парламент.
" Петрич има славно минало, неизменима част от историята на България.
Петрич е и просвета, която виждаме в невероятните гении. Те са в основата на нашата българска и европейска еднаквост ", обърна се към жителите на Петрич лидерът на листата на Политическа партия ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Мария Габриел при откриването на празничния концерт. Тя изрази удоволствието си да съпреживее празника на града дружно с кмета Димитър Бръчков, десетките надарени младежи и гостоприемните поданици.
" Честит празник, Петрич - градът на Евтим Евтимов, баба Ванга, цар Самуил, гордите хора. Тук се съчетават по несравним метод любовта към земята и нашите корени, твърдостта на планината и борбения дух на петричани. Нека Свети Георги да закриля домовете и фамилиите и да пребъде Петрич за вековете ", сподели още Мария Габриел.
„ Изключително е значимо всеки един от нас да дава всичко от себе си, с цел да развиваме нашата община. Съдбата ни е обвързвана с това! Уверен съм за просперитета на Петрич! Заедно можем да го създадем. Нека свети Георги закриля вас и фамилиите ви. Да си пожелаем религия в положителното ”, сподели в празничното си слово кметът на общината Димитър Бръчков.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР