Петра Мартич изхвърли шампионката от 2018 г. Каролина Плишкова и

...
Петра Мартич изхвърли шампионката от 2018 г. Каролина Плишкова и
Коментари Харесай

Петра Мартич отстрани шампионката от 2018 г. в Токио Каролина Плишкова за място на четвъртфиналите

Петра Мартич изхвърли шампионката от 2018 година Каролина Плишкова и се класира за четвъртфиналите на Toray Pan Pacific Open. 46-ата в света хърватка записа двусетова победа с 6-3, 6-4 над поставената под номер 6 Плишкова.

В четвъртия си четвъртфинал за сезона Мартич ще се изправи против Джан Шуай.

" Наистина съм доста удовлетворена от днешния мач. Каролина е страховит състезател, победи ме много пъти в предишното. Очаквах сложен мач и съм щастлива, че го завоювах ", разяснява след триумфа Мартич.

Мартич избави 9 от 10 точки за пробив в мача и съумя да пробие сервиса на своята съперничка четири пъти, с цел да се класира за първия си четвъртфинал в Токио след 1 час и 35 минути игра.

30-ата в света Людмила Самсонова също ще играе на четвъртфиналите, откакто надигра Ванг Ксинай с 7-6(5), 6-3. Мачът си изигра при затворен покрив поради дъжда, а Самсонова съумя да запише 13 аса.

„ Не е елементарно да играеш на закрито, когато подготвяш мач навън.Така че изискванията бяха малко по-различни. Тя играеше ужасно, мисля, че тя към този момент е страховит състезател. Моят сервис през днешния ден беше задоволително добър, с цел да поддържа играта ми “, сподели рускинята, която в края на август завоюва трета купа в кариерата си от шампионат на WTA.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР