Петото издание на Sofia Open ще започне на 28 септември

...
Петото издание на Sofia Open ще започне на 28 септември
Коментари Харесай

Sofia Open с по-голям шанс да води в България най-големите тенис звезди

Петото издание на Sofia Open ще стартира на 28 септември 2020 година. По предпочитание на уредниците на шампионата в България, обвързвано с опцията още по-класни тенисисти от международния хайлайф да зарадват българската аудитория, Sofia Open бе изместен от 5-ата в 39-ата седмица от календара на ATP.

Така Sofia Open ще бъде в една седмица дружно с азиатските шампионати Chengdu Open и Zhuhai Championships. В 5-ата седмица дружно с шампионатите в Монпелие и Кордоба ще се организира и конкуренцията в Пуне (Индия).

Четвъртото издание на Sofia Open оправда поръчката за най-силен шампионат от сериите АТР 250 календара за 2019 година Турнирът в София през февруари бе следен от над 45 000 фенове онлайн и стигна до 280 милиона души интернационална телевизионна публика.
 ATP реалокира Sofia Open, вижте по кое време ще се организира шампионатът
ATP реалокира Sofia Open, вижте по кое време ще се организира шампионатът

Ясна е програмата на конкуренциите

Участниците в София потвърждават високата класа на българския шампионат, правейки възторг и по-късно. Гаел Монфис завоюва купата в шампионата от сериите АТР 500 в Ротердам след победа на финала над Стан Вавринка и в полуфинала - над първенеца от България Данийл Медведев. Стефанос Циципас завоюва купата в Марсилия, преди да завоюва трагична тричасова борба с Монфис на полуфиналите в Дубай и да доближи до финала на конкуренцията от сериите АТР 500 против Роджър Федерер.
 Снимка 405686
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР