Петото издание на Game Dev Summit Monthly, което се осъществява

...
Петото издание на Game Dev Summit Monthly, което се осъществява
Коментари Харесай

Ubisoft гостуват на петото издание на Game Dev Summit Monthly

Петото издание на Game Dev Summit Monthly, което се реализира в партньорство с B12 Games, ще ни срещне с Творческия шеф на Ubisoft Sofia - Спас Крушков, който ще опише повече за вселената на Assassin’s Creed Origins. В рамките на събитието, което ще се организира на 22 март в столичният клуб Culture Beat от 19:30 ч., ще гостува Иван Маслев основателя на българската инди игра Porkabilly, а интерктивната част на събитието ще бъде подсигурена от Dextrophobia Rooms.

Спас Крушков стартира кариерата си в game dev промишлеността през 2009, когато става част от екипа на Ubisoft Sofia. От тогава до момента е натрупал опит като изпълнителен продуцент и креативен шеф по няколко от най-хубавите заглавия от световноизвестната поредност Assassin’s Creed.

Спас Крушков ще опише по какъв начин светът в една типично движена от историята игра като Assassin’s Creed може да влезе в основната роля и да зададе насоката на геймплея. Какво задържа интереса на играчите в актуалните игри и какво дефинира тяхното неповторимо прекарване. Всичко това креативният шеф на Ubisoft София ще поддържа с образци от Assassin’s Creed Origins, в създаването на която българското студио има забележителен принос.

Във втората част на Game Dev Summit Monthly - Open Mic, даваща опция на самостоятелни студиа да показват своите игри пред необятна публика, ще се срещнем с Иван Маслев основателя на играта Porkabilly - типичен 3D платформър, в който се изисква експедитивност, логическо мислене и тактика.

Game Dev Summit Monthly #5 е със свободен вход, само че изисква регистрация на този адрес.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР