Петото издание на дарителската инициатива се проведе за Великден, като

...
Петото издание на дарителската инициатива се проведе за Великден, като
Коментари Харесай

Клиентите на Kaufland дариха близо 20 000 лева на нуждаещи се от лечение

Петото издание на дарителската самодейност се организира за Великден, като до 9 май в това число всеки искащ можеше да направи подаяние в кутии, ситуирани във всички хипермаркети на веригата в страната. Събраните средства се разпределят сред хора, нуждаещи се от лекуване и с дейни акции в DMS.

 

Партньорството сред Kaufland и DMS започва през 2021 година. „ ДАРИ “ обичайно има две издания - за Великден и за Коледа. Инициативата се организира в отговор на многочислените запитвания от клиенти на веригата за разполагане на кутии в обектите ѝ за събиране на средства за лекуване. За да обезпечи равнопоставеност и обективност в избора на акциите, които клиентите поддържат, както и транспарантен развой на дарителство, Kaufland се обърна за експертно подпомагане към DMS. Утвърдената дарителска платформа се управлява и ръководи от Български дарителски конгрес и фондация „ BCause – в помощ на благотворителността “ и работи от 2007 година като обединен дарителски номер за набиране на средства със SMS-и и чрез онлайн дарения. Съвместната акция на DMS и Kaufland дава още една, спомагателна опция за подаяние – на място в хипермаркетите на най-голямата комерсиална верига у нас.

 

За Kaufland България

Kaufland България е водач в бранша на търговията с годишен оборот от близо 1,9 милиарда лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 600 чиновници. През 2023 година компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 година в България до през днешния ден Kaufland се стреми да подтиква националната и районна стопанска система и инфраструктурата по места с вложения от над 1,9 милиарда лева Компанията непрестанно развива своята политика за стабилно развиване и под мотото „ Действията носят смяната “ се ангажира с разнообразни обществени и екологични действия – от потреблението на енергийно ефикасни технологии и проектирането на нови здания с мисъл за природата, през поддръжката на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Сподели:

Още от Разкрития

 Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров почива в Созопол без да заплати и стотинка

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров почива в Созопол без да заплати и стотинка

23 юни 18:01 0 917  Северна Македония стартира война с Корнелия Нинова

Северна Македония стартира война с Корнелия Нинова

23 юни 16:58 0 945  Кметът на община Сандански Атанас Стоянов – Мравката точи хазната с ремонт за 1 млн. (ДОКУМЕНТИ И СНИМКИ)

Кметът на община Сандански Атанас Стоянов – Мравката точи хазната с ремонт за 1 млн. (ДОКУМЕНТИ И СНИМКИ)

23 юни 12:16 0 560  Транспортният зам.-министър Георги Григоров харизал 30 млн. лева национална пара̀ на борческа формация. Шефът на Народното събрание ли го избави от уволняване?

Транспортният зам.-министър Георги Григоров харизал 30 млн. лева национална пара̀ на борческа формация. Шефът на Народното събрание ли го избави от уволняване?

22 юни 17:47 0 1218  Гей компромати ли държат Руди Гела на къса каишка?

Гей компромати ли държат Руди Гела на къса каишка?

22 юни 15:11 1 3227  Радостин Василев кара с аварирал джип (СНИМКИ)

Радостин Василев кара с аварирал джип (СНИМКИ)

22 юни 12:20 0 1666

Коментирай

Име * Email
Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР