Петокласник от ОУ Петър Бонев получи тежки обгаряния на двата

...
Петокласник от ОУ Петър Бонев получи тежки обгаряния на двата
Коментари Харесай

Кошмар! Дете обгоря в двора на училище в Перущица

Петокласник от ОУ " Петър Бонев " получи тежки обгаряния на двата крайници в двора на учебното заведение от изхвърлена незагасена плам. Инцидентът станал през вчерашния ден към 10 часа, до момента в който Александър играел в двора на учебното заведение със съученици.

Синът ми е паднал по време на играта в необезопасена зона, на която се изхвърля всекидневно плам от котела в постройката. Той, не знаейки за нея, пада и се възпламеняват обувките и чорапите на детето ни. Вследствие на това е с изгаряния 2-3 степен, описа пред " Марица " бащата на детето Рангел Тотов. Когато му се обадили от учебното заведение, той съумял за 5 минути да дойде. Открил сина си в лекарския кабинет, където сестра се опитвала да му помогне.

Кожата му беше свлечена в свивката до двете глезенчета, чорапчетата бяха напряко залепнали за кожата. В момента го оперират, описа Тотов. Детето е настанено в клиниката по изгаряния на УМБАЛ " Св. Георги " в Пловдив.

Бащата е засегнат от случилото се. " Недопустимо е в двора на учебното заведение, където децата играят, да се случва всичко това! ", сподели той. Тотов изясни, че това не е първи случай. Той е безапелационен, че ще съди учебното заведение.

Очаквайте в " Марица " позицията на учебното заведение.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР