Петнадесетата си победа за сезона постигна ЦСКА, макар и по

...
Петнадесетата си победа за сезона постигна ЦСКА, макар и по
Коментари Харесай

ЦСКА се измъчи дълго срещу десетима, но все пак спечели в Бистрица

Петнадесетата си победа за сезона реализира ЦСКА, въпреки и по не кой знае какъв брой безапелационен метод. " Армейците " се изтезаха против ЦСКА 1948 и то в случай, че повече от полувреме играха с човек повече. Все отново обаче футболистите на Нестор Ел Маестро завоюваха с 2:1, само че за задачата тярбваше да чакат до 94-ата минута, когато падна и победното попадение.

Изненадващо домакините поведоха в резултата още в 11-ата минута, освен това след в действителност красива офанзива. Педриньо центрира с външен фалц от лявото крило, а в наказателното поле Евгений Сердюк засече топката с глава, с цел да преодолее Густаво Бусато за 1:0.

ЦСКА взе самодейността след полученото рано попадение, само че без да има кой знае какъв триумф. Креативността в офанзивата на гостите просто липсваше и те се надяваха да стигнат до нещо значително най-много след центрирания от корнери - през първото полувреме извършиха съвсем 10, но без триумф.

В края на първата част Неделко Пишчевич от домакините получи втори жълт картон и бе изпъден, само че даже и численото предимство като че ли не бе от особена изгода за ЦСКА.

Все отново столичани стигнаха до равнене - Данило Асприля, който влезе като промяна на Фернандо Каранга, направи резултата 1:1. Колумбиецът изскочи зад отбраната и трансформира в гол превъзходен пас на Джонатан Линдсет.

Победното попадение пък пристигна след напълно норвежка композиция, в която още веднъж Линдсет беше помощник. В четвъртата минута на добавените общо седем той подаде на Улаус Скаршем, който от няколко метра обезпечи трите точки на своя отбор - 2:1.

Така първите три отбора в класирането още веднъж са с еднакъв брой точки - 51, като ЦСКА е трети. Лудогорец и Черно море обаче занапред ще играят своите мачове от този кръг, а " орлите ", които са водач, имат и отсрочен мач тъкмо против ЦСКА 1948.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР