Петков сподели, че най-големият му страх би бил, ако има

...
Петков сподели, че най-големият му страх би бил, ако има
Коментари Харесай

Кирил Петков: Бойко Борисов се страхува да излезе на дебат

Петков показа, че най-големият му боязън би бил, в случай че има експертно държавно управление на Движение за права и свободи, ГЕРБ и „ Възраждане ”

По-лошо е да имаме задкулисие като сътрудник, в сравнение с да нямаме коалиция. Това разяснява в „ Здравей, България ” по  съпредседателят на „ Продължаваме Промяната ” Кирил Петков.

Той регистрира - една от най-големите неточности е, че са се съгласили да имат съдружен сътрудник, който е бил „ Троянски кон ”. „ 70% от силата ни отиваше да опазим държавните средства освен от задкулисието, само че и от желанието на Има Такъв Народ да дава пари по остарелия метод ”, посочи той.

„ Имаме доста огромен късмет да сме първа политическа мощ. Нашите вътрешни изследвания демонстрират, че това е с голям късмет. Има огромна възможност да сме първа политическа мощ и възможност да сме 121, плюс депутатите на трите партии - Политическа партия, Българска социалистическа партия и Демократична България ”, добави той.

Към момента Петков уточни, че не вижда условия, по които от Политическа партия да си партнират с ГЕРБ. „ Ние желаеме да създадем действителна правосъдна промяна, действително правораздаване ”, е неговото мнение.

За ГЕРБ добави: „ В този си формат, с това си водачество, което има действителна заплаха при работеща правосъдна система или КПКОНПИ, да влезе в пандиза, няма по какъв начин да са наши съдружни сътрудници, толкоз е просто ”.

Петков показа, че най-големият му боязън би бил, в случай че има експертно държавно управление на Движение за права и свободи, ГЕРБ и „ Възраждане ”. „ Забравете думата „ специалисти ” - следете действителните партии, които поддържат едно държавно управление ”, разяснява още съпредседателят на Политическа партия.

„ Чуете ли експертно държавно управление - незабавно мислете, че някой се пробва да продава нещо, което не желае да изясни. В Народното събрание няма специалисти, а политически партии. Всяко едно държавно управление е подкрепено от парламентарните си групи ”, добави той.

На съперниците си по повод финансовите рецензии той отговори, че държавното управление „ Петков ” е приключило с бюджетен остатък от 1,5 милиарда и 8 милиарда в плюс в запаса. „ Опитват се да опасяват хората ”, безапелационен е някогашният министър председател. 

Той даде поръчка, че при ръководство на „ Продължаваме Промяната ” освен, че ще има пенсии, само че и ще продължат с политиката увеличението им да изпреварва инфлацията.

„ Ще създадем доста бързо минималната работна заплата 860 лева ”, даде обещание предизборно Петков.

Съпредседателят на „ Продължаваме Промяната ” счита, че от ГЕРБ мъчно биха влезнали в пряк спор. Той уточни, че канят водача на партията Бойко Борисов на действителен спор, тъй като хората имали право да знаят какво мислят водачите.

„ Лидерите би трябвало да застават зад политиките си. Не ни е боязън, не разчитаме единствено на пиар тактики. Заставаме с лицето си за значимите политики на България ”, акцентира Петков.

„ Съдът не споделя, че Борисов е почтен. Казва, че факторът „ необходимост ” не е бил там. Това е огромна разлика. С една работеща прокуратура Борисов би трябвало да е в риска да е отговорен ”, разяснява той ареста на водача на ГЕРБ.

Петков направи и обичайна за предизборните диспути в „ Здравей, България ” асоциация, обвързвана с водачите: „ Бойко Борисов - човек, който се опасява да излезе на спор. Корнелия Нинова - войник, Мустафа Карадайъ - задкулисие, Костадин Костадинов - безумство, Христо Иванов - сътрудник, Слави Трифонов - „ Троянски кон ”, Стефан Янев - военна интервенция, Румен Радев - човек, който няма да върви на избори на 2 октомври ”.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР