Петков опитва да се скрие зад Външно министерство, зад някакви

...
Петков опитва да се скрие зад Външно министерство, зад някакви
Коментари Харесай

Острие на ГЕРБ: Безпрецедентно безхаберие! Петков се опитва да се крие зад МВнР и доклади

„ Петков пробва да се скрие зад Външно министерство, зад някакви отчети. В никакъв случай на пленарната зала не стана ясно по какъв начин се вземат решения. Това беше проява на един смален модел по какъв начин е функционирала страната през миналите 6 месеца ”, сподели Десислава Атанасова от ГЕРБ след чуването в Народно събрание за съветските дипломати.

„ От 37 индивида, за които държавна организация национала сигурност е алармирала министър-председателя, че по член 9 на Виенската спогодба би трябвало да бъдат отзовани, единствено 20 са дипломати. Останалите са персонал- готвачи, водачи и градинари. Това е невиждано безхаберие ”, сподели тя.

Атанасова съобщи, че след новината нощес е прочела, че 40 са чиновниците в посолствата и консулствата на Русия, което се е съдържало в отговор на министърът в оставака Теодора Генчовска.

„ Останалите до 70 –сет, питайте Петков дали е спазена Виенската спогодба. Той няма отговор ”, акцентира ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

„ Никой не даде информация кой е взел това решение. Органът, който може да вземе решение е Министерски съвет, има Съвет по сигирност, само че ръководител отново в Петков. Живеем в парадокс ”, сподели още Атанасова.

„ Петков е комплициран по принцип, мъчно е някакви отчети да го объркат в допълнение, просто няма накъде повече ”, заключи Атанасова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР