Петков изтъкна, че има доверие на разследващите, но трябва да

...
Петков изтъкна, че има доверие на разследващите, но трябва да
Коментари Харесай

Седмица След Адския Пожар Над Войводиново Е Надвиснала Смъртоносна Катастрофа!

Петков посочи, че има доверие на проверяващите, само че би трябвало да се вземат незабавни ограничения, защото времето е топло. По думите му вътре има към 1000 тона стока.

Част от 220-те служащи в завода остават на работа, сподели притежателят. " Това са тези, които могат да продължат комерсиалната активност. Колеги ни предложиха подпомагане и ние работим в техните пространства ", означи той.

По думите му към този миг става дума за 30 души. " Ако ни дадат достъп да разчистим и в случай че застрахователят си свърши работата, незабавно имаме работа за още 40-50 души. Това е действителен проект ", безапелационен беше Петков.

За друга част от хората работим с държавните структури, като бюрото по труда. Ще създадем курсове за преквалификация. Ако вдигнем бързо предприятието, уповавам се, огромна част от служащите да се върнат назад, увери той.

По думите му всички служащи са получили заплатите си, всички ще си употребяват и ще се платят техните отпуски.

Собственикът на изгорялото дружество отхвърля версията за тенденциозен пожар. " Ние се употребяваме с доверие и положително отношение, аз нямам спорове с никого. Дори с такива компании, с които сме в прочут смисъл съперници на пазара, си оказваме помощ взаимно. Почти всички ми се обадиха и предложиха подпомагане - кой с машини, кой да одобри хора ", посочи Петко Петков.

Какви са вредите от пожара, ще каже застрахователят и нашите адвокати, добави той.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР