"Петков е дошъл на власт с две идеи във външнополитически

...
"Петков е дошъл на власт с две идеи във външнополитически
Коментари Харесай

Сиди: Петков е на власт с идея да вдигне ветото на РСМ ! Това правителство е вредно

"Петков е пристигнал на власт с две хрумвания във външнополитически проект. Да вдигне ветото на РСМ и да даде оръжия на Украйна. Да подсигурява Източния фланг на НАТО във връзка с войната, която Съединени американски щати готвиха на Русия. Затова беше конфигуриран господин Петков на този пост, със ясното схващане какво би трябвало да свърши в тази посока ", уточни съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди в студиото на "Денят ON AIR ".


Той съобщи, че когато се опитваме да убеждаваме хората в някаква теза, не е срамно да кажем истината.
"За страдание в обстановката, която се намираме, не виждам положителни ходове. По отношение на РСМ мога да кажа, че Българска социалистическа партия държат вярната позиция, което е удивително. Не имам вяра "Има подобен народ " да са напуснали обединението поради РСМ. Това е мотив, само че се веселя, че във връзка с тази тематика, те са на позициите, които би трябвало да бъдат ", добави Сиди.

Той посочи пред Bulgaria ON AIR, че от чуването на Генчовска е схванал, че Петков е народен изменник.

"Това го знаех от дълго време, само че просто в този момент е подкрепено с документи. Никой няма да вкара в Народното събрание декларация, с която да каже, че подвига ветото. Това държавно управление е нездравословно и то би трябвало да си тръгне всеки един миг ", заключи Сиди.
//www. dnes. bg/

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР