Петко Саракостов от ямболския спортен клуб Борба и Самбо“ за

...
Петко Саракостов от ямболския спортен клуб Борба и Самбо“ за
Коментари Харесай

Петко Саракостов от Ямбол – шампион по борба на България за пети пореден път

Петко Саракостов от ямболския състезателен клуб „ Борба и Самбо “ за следващ пети път се окичи с купата първенец на България . Спортист №4 на Ямбол за 2023 година победи на Държавния персонален шампионат за момчета, който се организира в Сливен , като се оправи ослепително в своята възрастова група.

В рамките на надпреварата, Саракостов сподели извънредно умения, завършвайки всички пет срещи, без да допусне нито една точка срещу себе си . Този резултат освен удостоверява неговия гений и непримиримост, само че и затвърждава репутацията му като един от водещите борци в страната .

Спортен клуб „ Борба и Самбо “ – Ямбол показва своята признателност към треньора Михаил Михайлов , който е бил неразделно до него от самото начало, както и към Спортно учебно заведение “Пиер Дьо Кубертен ” за тяхното схващане и поддръжка.

Петко Саракостов. Снимка: Община Ямбол

В надпреварата се отличи и Кристиян Данчев , също представител на Семеен кодекс „ Борба и Самбо “, който завоюва второто място, демонстрирайки мощен темперамент и впечатляваща техника.

Постиженията на Петко Саракостов и Кристиян Данчев са мотив за горделивост освен за техния клуб, само че и за целия град Ямбол, доказвайки, че упоритата работа и постоянството постоянно водят до заслужени триумфи.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР