Петко Петков вече не е старши треньор на ЦСКА 1948.

...
Петко Петков вече не е старши треньор на ЦСКА 1948.
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 се раздели с Петко Петков

Петко Петков към този момент не е старши треньор на ЦСКА 1948. Новината беше обявена публично на уеб страницата на " алените ". Припомняме, че през вчерашния ден столичният отбор загуби с 2:3 от Кариана (Ерден) в мач от Втора лига. Ето какво написаха от клуба:

" Армейци, Петко Петков подаде оставка като треньор на ЦСКА след загубата от Кариана с 2:3. След събиране на управление и състезателен щаб тя беше призната. Изпълнителният шеф на клуба Добрин Гьонов разгласи, че към този момент се договаря със експерт, който да поеме ЦСКА.

„ Подадох оставка, защото реших, че е пристигнал мигът, в който един тим не слуша треньора. Благодаря на всички, с които работих дружно. Тук изискванията са невероятни!

Твърдя, че оставям най-хубавия тим във Втора лига. ЦСКА няма проблеми в мачовете против директните съперници, само че несъмнено страда при гостуванията на отбори от средата на класирането. И то не от през вчерашния ден. Аз съм реалист, диря виновността в себе си.

Не съм направил малко. Но! ЦСКА има потребност от смяна и депозирам оставка. Убеден съм, че отборът ще извърши целта”, показа пред клубната телевизия Петко Петков, който на тренировката тази заран заяви решението пред тима.

„ Благодарим на Петко Петков за всичко, той направи доста за ЦСКА. Оставаме другари. Ръководството обаче реши, че през последния месец в спортната форма на първия отбор има спад и приехме оставката “, изясни изпълнителният шеф Добрин Гьонов. „ Работим непрекъснато, към този момент преговаряме за нов треньор, само че не мога да се наемам с краен период “, показа още Гьонов, като подсказа, че става въпрос за експерт, тясно обвързван с армейската концепция! " Втора лига 12 кръг, събота 19 октомври  Кариана (Ерден) 3:2краен резулат  ЦСКА 1948
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР