Петко и Яна са едни от най-обсъжданите участници в Къщата

...
Петко и Яна са едни от най-обсъжданите участници в Къщата
Коментари Харесай

Кръвен анализ ограничава Петко и Яна във VIP Brother

Петко и Яна са едни от най-обсъжданите участници в Къщата на VIP Brother. Те са двойка освен на екрана, само че и в действителния си живот, а от много време са сътрудници и в бизнеса. Миналата седмица Яна стресна много както Петко, по този начин и съквартирантите си и аудиторията на предаването, припадайки след на пръв взор безобидно порязване на пръста в стъклена чаша. Медицински обзор откри тогава, че танцьорката е била с доста ниско кръвно, в резултат на което е събрала границите. Оказва се обаче, че в действителност и тя, и сътрудникът ѝ съблюдават от месеци прецизно хранително меню, основано особено за двамата след изработен разбор на кръвта.
Става дума за по този начин наречения метаболитен баланс, за който Петко и Яна не са говорили на рамките на най-известната къща у нас, единствено че техни близки другари ги изпревариха. „ Хранят се с избрани храни и през тъкмо несъмнено време”, коментират те, като излиза наяве, че този режим няма нищо общо с класическия вид диети, към които прибягват болшинството от хората.
За Яна и Петко храненията денем са общо три, като те се случват наложително през 5 часа. Съобразени са грамажите и вида храни, подобаващи за всеки един от тях. И до момента в който, да вземем за пример, Яна не може да хапне сьомга, макар че доста я обича, то за Петко са неразрешени сладките храни. „ Имам проблеми със сладкото, а доста обичам. И това ми е най-големият проблем. Не мога, само че по този начин е по-добре. В един миг ще може, само че не сега”, споделя Петко пред другари. И прибавя нещо доста значимо – че „ концепцията е в един миг човек да може да си каже „ стига”, тъй като с лакомията другояче няма прекъсване. На мен очите са ми гладни – като видя нещо и ми се дояжда, а не е хубаво”.
След къса информация за спецификата на проучването, разбираме, че в тази ситуация се изследва кръвта, а също и хормоните, жлезите, след което въз основата на резултатите се изготвя самостоятелен хранителен режим със лист от артикули, разграничени по категории. Режимът е разграничен на 4 етапи, които би трябвало да се съблюдават прецизно. Предлагат се 3 разновидността за закуска, 3 за обяд и 3 за вечеря. Цената на сходен разбор стартира от 800 лева и доближава почти до към 1500, а резултатите били за цялостен живот.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР