Петко и Яна Димитрови от години се славят из мрежата

...
Петко и Яна Димитрови от години се славят из мрежата
Коментари Харесай

Тайната на дългия брак на Петко и Яна се оказа проста: Той командва, тя изпълнява!

Петко и Яна Димитрови от години се славят из мрежата като съвършеното семейство, съдбовната двойка и други сходни чудесии. А и по какъв начин другояче, откакто преди жена си, предприемачът имаше съществени връзки с Мария Игнатова и с Ели Гигова, само че с нито една от тях не устоя толкоз. При все, че Мария му роди и първородния наследник.

Всички се чудеха по какъв начин по този начин го е омаяла една танцьорка като Яна Акимова, нищо, че е хубава - хубави дами при Петко дал Господ... Е, чак в този момент лъсна " тайната " на любовта им, която, за жал, се оказа прекомерно прозаична. Простичко е - в техния дом Петко подрежда, Янчето извършва. И си кротува.



До този извод стигнаха всеобщо феновете на " Черешката на тортата ", където Димитрови бяха домакини нощес. По-точно беше Петко, само че жена му свърши цялата работа - от готвенето до сервирането, а той единствено седеше като бей и се разпореждаше.

Яна сготви, подреди масата, а след това стоеше диван чапраз пред гостите, с цел да им сервира, сервира и отсервира, до момента в който мъжът й не си мръдна пръста да й помогне. Е, по какъв начин да не ти е драго да живееш с такава жена...

" Янчеее, осъзнай се! Добре - обичаш го, готин е, пари има, дрешки ти купува, на почивки те води... Но на каква цена бе, жено?! Ти да не си му робиня или прислуга?! Я по-уверено и с повече самоуважение ", разясняват консуматори в мрежата.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР