Петко и Яна дадоха първо интервю от месеци. Двойката гостува

...
Петко и Яна дадоха първо интервю от месеци. Двойката гостува
Коментари Харесай

Петко и Яна проговориха за новото си голямо начинание и как съчетават работата и семейството

Петко и Яна дадоха първо изявление от месеци. Двойката гостува на Гала в " На кафе " и разкри от къде идва името на дребния им наследник, по какъв начин е минала бременността на Яна и още редица детайлности към персоналния си живот.

" Тези дни бяхме в Сандански с децата при наши близки другари ", стартира Петко, а обичаната му го добави като изясни, че те в никакъв случай не се разделят с дребните си наследници.

Двамата разкриха каква символика се крие зад името на дребния им наследник Ян. " Харесвам си името, само че не искахме да го кръщаваме на мен. Сега е съвременно двойките да кръщават децата си на бащите, само че ние разчупихме този стандарт и го кръстихме на майката. Аз взех решение, че желая да бъде на Яна ", споделя Димитров и описа какъв брой красива е била Яна, когато е била бременна: " Яна като беше бременна, беше доста красива, беше доста сладка, тъй като не се е трансформирала образно – нито краката са й се подули, нито лицето. Тя беше едно огромно сладко коремче. "



Петко е участвал и на двете раждания, само че е чакал пред стаята и се пошегува, че въпреки всичко двамата са държали да има обич и след раждането, за това не си е разрешил да гледа от близко.



Танцьорката е известна с работохолизма си. Тя споделя, че даже по време на бременността е работила, само че коремчето й е станало прекомерно огромно и е прекъснала, до момента в който роди.



Яна споделя, че огромният им наследник Доминик доста е ревнувал от дребното си братче първоначално. Невинно и по детски той е обяснявал на майка си какъв брой доста я обожава. А по-късно я е питал " Мамо, какво е да обожаваш? " Тя разкри и кой е най-големият и асистент в развъждането на бебето. Изненадващо или не, това е точно най-големият наследник на Петко от връзката му с Мария Игнатова - Виктор. Те извънредно доста се гордеят с него, а Яна признава, че 11-годишният Вико е най-големият й асистент на света.

" Вико непрекъснато виси на врата на Яна и повтаря какъв брой обича " мама Яна ", Доми прави същото с Мария. Ние сме едно огромно щастливо семейство ", споделя с усмивка Петко.

Двойката уточни Яна като по-строгия родител. " Обичам дисциплината и ги притеснявам малко повече. Единият би трябвало да вкара нещата в ред ", изяснява тя.



Петко Димитров разкри и забавни детайлности към новия клуб, който отваря. Той ще носи емблематичното и именито име Night Flight, което е добре познато на столичани. Ролята на Яна е да приготви танцьорките професионално и двамата показаха, че това точно оказва помощ доста в нощните им заведения, защото хората обичат да гледат красиви неща.

Петко изясни и какво е новото в клуба, като - мултимедията е на най-високо равнище, последната дума на техниката, озвучаването и всичко, което е типично професионално е на най-високо равнище.

" Като мениджмънт сме вкарали нови елементи. Различното от всички други клубове е, че имаме девойки от Русия, Украйна и Бразилия, което не се вижда всеки ден. Дискотеката е много огромна и ще се случват разнообразни неща. Няма да е клуб, в който влизаш, DJ пуска музика и айде. Хората ще бъдат очевидци на едно " уау " шоу ", сподели Петко.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР