Петко Дюлгеров - соченият за посредник при предаването на подкупа

...
Петко Дюлгеров - соченият за посредник при предаването на подкупа
Коментари Харесай

Адв. Марковски: Дюлгеров е казал, че е пуснал кашона с пари в багажника на Иванчева

Петко Дюлгеров - посоченият за медиатор при предаването на подкупа на кметицата на " Младост " Десислава Иванчева, е декларирал, че е пуснал парите (70 000 евро - б.р.) в кашонче в колата наарестуваната. В същото време той не е споменавал Иванчева да е видяла по какъв начин белязаните банкноти се озовават в автомобила й.

Това съобщи в изявление за „ Здравей, България ” юристът на кметицата Марин Марковски.

Той отхвърли ръцете ѝ да са светели като „ коледна елха ” от химикала, с който са били парите, както разгласи прокуратурата. Тя имала диря от веществото, с което били маркирани парите, единствено по няколко квадратни сантиметра от външната част на дясната си длан.

„ Елхата на прокурорите по това дело ще е доста тъмна ”, заяви адв. Марковски.

Той посочи още, че съгласно обвиняването Иванчева е поискала подкупа на 13 април в столичен мол. За това обаче нямало безусловно никакви доказателства. Липсвали и записи от охранителни камери, които да демонстрират кметицата да влиза в мола.

„ В протокола написа, че посоченият за изнудван вложител Александър Ваклин е бил единствено един път в кабинета на Иванчева. Тогава тя се държала доста хладно и едвам не го изгонила ”, сподели Марковски. Това били думи на самия Ваклин, записани в протокола.

Защитата към момента не е получила никакви СРС-та.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР