Петко Димитров все още поддържал финансово бившата си жена Мария

...
Петко Димитров все още поддържал финансово бившата си жена Мария
Коментари Харесай

Петко Димитров издържа Мария Игнатова: Бизнесменът брои по 3 бона месечно на блондинката

Петко Димитров към момента поддържал финансово някогашната си жена Мария Игнатова. Това щяло да продължава до пълнолетието на общия им наследник Виктор. Близки до ексдвойката издават, че устната им спогодба била предприемачът да й дава по 3 хиляди на месец, с които тя да покрива разноските към детето, заяви вестник „ Ретро “. Сумата обаче съзнателно била повишена от Мария, която харчела част от парите и за себе си.
Тъй като се пазарила за издръжката още до момента в който с Петко се разделяли, а тогава връзките им по никакъв начин не били цветущи, както в този момент, тя решила да го накаже финансово. Въпреки че Мария произлиза от богато семейство, майка й върти няколко доходоносни бизнеса, брат й е притежател на едно от най-актуалните и оборотни заведения в София, а самата тя получава немалка заплата от малкия екран, с годините тя по този начин и не склонила да облекчи някогашния си мъж.

Петко пък не смеел да й се опълчва, тъй като не желаел да се стига до кавги, които да рефлектират върху сина им, а ядосаната русокоска да лимитира вижданията им.
Към днешна дата детето прекарвало половината седмица с майка си, другата половина с татко си, като в последните няколко месеца Виктор живеел по-често в дома на предприемача, тъй като Игнатова бе заета да споява любовта си с Димитър Рачков. Противно на публичните правила, Петко и Митко са първи другари, а комикът постоянно може да бъде видян да се запива по ВИП сепаретата в чалготеката на Димитров.

Съдържателят на нощни заведения обаче намерено съчувствал на баджанака си, тъй като знаел, че с Мария не се живеело елементарно и тя била задушаващо ревностна. Навремето плейбоят я зарязал, тъй като й изневерил, тя го хванала, не му дала прошка, а настрана от това била срещу заниманията му и желала от него да се откаже от нощния живот. „ Моят бизнес е доста сложен. Жената до мен би трябвало да разбере с какво тъкмо се занимавам. Работя през нощта, към мен постоянно има красиви дами. Мария искаше да зарежа този бизнес и да се преориентирам към различен. Затова се разделихме “, разкрива Петко Димитров. Поради същата причина алфа мъжкарят зарязал журналистката Ели Гигова и фолкзвездата Преслава, с които имаше дългогодишни интимни връзки. С всичките си някогашни обаче през днешния ден се разбирал по-добре, в сравнение с когато били влюбени двойки.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР