Петко Атанасов – Чеченеца ще направи нов опит да обжалва

...
Петко Атанасов – Чеченеца ще направи нов опит да обжалва
Коментари Харесай

Чеченеца прави нов опит да излезе на свобода

Петко Атанасов – Чеченеца ще направи нов опит да апелира мярката си за неотклонение „ задържане под стража ” с вярата да бъде пуснат на независимост. Подобно на Емили Тротинетката, инфлуенсърът е внесъл, посредством юриста си, искане в Районен съд за изменение на настоящата все още мярка, а съвещанието е планувано за четвъртък – 25 април в 14:30 в Пловдивския областен съд, написа.

Припомняме, че трите Tik Tok звезди Чеченеца, Тошо Куката и Емили са привлечени като обвинени за това, че на 03 април 2023 година в гр.Пловдив, като причинители са направили непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, а точно – в търговски център пред голям брой жители са склонили момче със характерни потребности да бъде вързан в региона на шията за колан, стоешком на колене да имитира придвижванията на куче, на което се дават команди и подмятат предмети.

Тримата го развеждали на мотив на последния етаж в мол " Пловдив ". Давали му команди " лай ", " донеси " и очаквали от него съответстващо държание. Случката, която е снимана на видео, провокира бурна реакция в обществото и последваха ограничения от страна на управляващите. 

Преди по-малко от седмица Окръжен съд Пловдив пусна под гаранция от 1500 лв. Емили Тротинетката и явно и другите двама участници ще пробват да излязат на независимост. Към момента няма информация дали и Тошо Куката ще апелира мярката си за неотклонение.

Припомняме, че срокът за привършване на досъдебното произвеждане е двумесечен и в случай че до 5 юни от прокуратурата не внесам обвинителен акт против тримата инфлуенсъри, то те би трябвало да бъдат пуснати на независимост.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР