Петият в листата за Великотърновския избирателен район определя себе си

...
Петият в листата за Великотърновския избирателен район определя себе си
Коментари Харесай

Михаил Михалев: Времето на измислените герои е отминало

Петият в листата за Великотърновския изборен регион дефинира себе си като мечтател и е един от най-последователните млади политици
Михаил Михалев е претендент за депутат в 4-ти МИР от листата на „ Българска социалистическа партия за България “. Той е от разпознаваемите лица в акцията и един от хората, които в никакъв случай не са се страхували да показват партийната си принадлежност. Истината е, че Михаил Михалев, който в този момент е на пето място в листата, постоянно е именуван мечтател. Самият той се дефинира като подобен и в никакъв случай не се опасява да влиза в политически конфликти, тъй като е уверен, че съперниците му няма с какво да го уязвят и злепоставят.

Факт е, че Михалев е един от най-последователните млади политици. Член е на Българска социалистическа партия от 12 години, в никакъв случай не е бил в друга политическа партия и твърди, че ще остане социалист до края на живота си. Преди 2 години стана най-младият ръководител на партийната организация в община Велико Търново, откакто беше определен със солидно болшинство от делегатите на локалната конференция на Българска социалистическа партия. Хората му гласоподават доверие, тъй като не е прескачал нито едно ходило през последните 10 години.

Започва с лепене на плакати и разпределяне на листовки. Става член на Пленума на социалистите, а по-късно и зам.-председател на Младежкото обединяване.  По-късно е определен за член на Изпълнителното бюро, ръководител на Младежкото обединяване и заместник-председател на Общинския партиен съвет. От 2020 година оглавява и най-старата партийна организация в страната- тази във Велико Търново.

Днес Михалев е уверен, че времето на измислените герои е отминало. Дава своето развиване като образец, че същинската политическа реализация може да се случи единствено в партия с дългогодишни обичаи, а не в изкуствено форсирани политически планове. По думите му точно такива обединения са се явявали на последните избори и са лъгали очакванията на българите. Затова съгласно него през днешния ден е пристигнало времето, в което гласоподавателите ще се доверят на сигурното, на традициите, които постоянно са поставяли Българска социалистическа партия по-близо до хората.

„ Новите политически партии си мислят, че могат да прескочат няколко етажа и да се озоват на върха, да задържат трайно доверието на хората. Но по този метод те не запомнят пътя нагоре и при най-малкото разтърсване се спъват и падат от високо, тъй като не са изучили трудностите. От това страда българският народ, който се доверява с вяра за по-добро бъдеще. Това време обаче отмина “, уверен е Михаил Михалев.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР