Петият сезон на X Factor отново ще е изключително забавен

...
Петият сезон на X Factor отново ще е изключително забавен
Коментари Харесай

Нов ден на излъчване е една от изненадите в тазгодишния X Factor България

„ Петият сезон на X Factor още веднъж ще е извънредно занимателен и забавен. На кастингите се явиха доста надарени хора, явиха се и хора, които не знаеха какво вършат там. Но за наша изненада се явиха и доста чужденци, над 300 души. Явно триумфите на нашите участници зад граница, като Кристиян да вземем за пример, са срещнали света с нас и нашия X Factor ”, съобщи Маги Халваджиян, продуцент на формата.

„ Отново ще има подготвителен лагер – „ Предизвикателството на шестте стола ”. Отзивите от предходната година бяха доста положителни. Лагерът беше доста трагичен и сполучлив и хората харесаха това, че участници са показали темперамент, защото той е тъкмо толкоз значим, колкото и гласът. Победителят не би трябвало да има единствено гений, той би трябвало да има X Factor ”, добави Халваджиян.

Голяма смяна в тазгодишния сезон е денят, в който ще бъде предаван. От обичайните вторник и четвъртък, шоуто ще бъде трансферирано в неделя от 20 часа, един от най-гледаните телевизионни часове. Причината за това е, че по този начин в един епизод ще има концерт, съревнование и отпадане на участник, което ще накара феновете да гледат предаването до дъно.

Изненада за феновете ще бъде и присъединяване на победителката в X Factor UK 2015 Луиза Джонсън. Тя е най-младата във Англия, печелила този формат. Луиза ще бъде посетител арбитър и ще взе участие в екип със Станислава Армутлиева – Саня.

„ Радвам се, че ще съм част от журито на X Factor. Ще съм оптимално откровена. Не желая да смачкам фантазията на никого, само че в случай че някой не е подготвен за сложния път, който го чака, няма да му кажа да продължи ”, съобщи победителката от X Factor UK 2015.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР