Петият сезон на шоуто Игри на волята приключи, а големият

...
Петият сезон на шоуто Игри на волята приключи, а големият
Коментари Харесай

100 000 лева не стигат на Рълев от Игри на волята

Петият сезон на шоуто " Игри на волята " завърши, а огромният победител е Иван Рълев. Каква изненада! " Уикенд " написа още преди месеци, че точно зъботехникът ще завоюва огромната премия от 100 000 лв.. 25-годишният риалити воин влезе в шоуто с по-малкия си брат Николай Рълев. Иван стартира играта страхливо и нестабилно, само че бързо си завоюва мощни позиции и се потвърди в сложните борби.

Големият победител в риалитито влага премията от 100 бона в лична зъботехническа лаборатория. Парите влязоха в банковата му сметка преди няколко месеца. Както е известно, фотосите на шоуто са завърши през лятото. Младокът влага парите извънредно съобразително и към този момент е удвоил премията си, тъй като пациенти не му липсват и графикът му е цялостен за месеци напред. 40 000 лв. от сумата той влага и в апартамент в София, който ще изплаща на заем в идващите 20 години.

" Нямам време да упражнявам. Откакто съм излязъл от " Игрите " не съм спирал да работя, всеки ден съм в лабораторията " – призна риалити героят. Той не крие, че е от семейство с благоприятни условия и татко му е финансирал част от машините за лабораторията му, тъй като " 100 000 лв. не стигат за нищо " – както се изрази той. Иван призна, че не му е непознато да пие по заведенията, да вдишва божествен газ от балони и да изневерява, само че все пак не е залитнал по неприятния път.

Рълев победи на Арената в последния епизод, оставяйки зад тила си съществени кандидати за премията като Момчил и Мартин Елвиса.  " Все още ме държи еуфорията от излъчения епизод. Бяхме се събрали всички, с цел да го гледаме дружно. Дени беше направила организацията по страховит метод. Беше доста прелестно и доста се забавлявахме. Радвам се, че споделихме дружно тази страст. " Гладиаторите " оцениха това, че преобладавах в борбите. Мисля, че справедливо си завоювах тяхното почитание “, споделя Рълев.

Оказва се, че са разлика от доста други участници, на кастингите за предаването той е бил утвърден незабавно. " Това беше първото ми записване за кастинг за " Игри на волята “. Дори бях гледал единствено четвърти сезон. От него се възпламених по предаването. След това изгледах и трети, с цел да се срещна по-добре със обществената игра и да бъда по-подготвен, когато вляза. Нямах опцията да играя с брат си до края, само че очевидно по този начин е трябвало да стане. Когато се прибрах, за първи път го видях толкоз разчувствуван “, споделя огромният победител.

Иван признава, че първите две седмици са били по-критични за него, само че по-късно играта се " отпушва “ и по този начин той съумява да си повярва, че може да реализира това, за което е пристигнал, а точно - да победи. " Още първия ден на Арената гледах деликатно момчетата и девойките на терена и преценявах кой какво може. Преценката ми се оказа почти вярна. Имаше няколко индивида, които си представях, че може да стигнат до финала, само че не съумяха. Като да вземем за пример Цецо. Много желаех да го видя на финала, само че нещата не се развиха добре за него и не се случи “, разяснява Рълев.

Големият победител в сезон 5 споделя, че не открива неточности в играта си и е безапелационен, че Мартин е изненадата на сезона.  " Той съумя да ме победи в една от борбите. Тогава ми направи доста положително усещане и заслужи уважението ми на Арената. Държеше се мъжки във всеки един миг и постоянно си споделяше, когато има нещо. Без да се прикрива и без подмолни истории. Според мен изцяло справедливо стигна до финала “, безапелационен е Рълев за някогашния на Емануела.

Младото момче също по този начин означи значителната роля на Виолета за това точно той да стигне до финала и да победи. " Мислех, че с дамите мога да направя по-интересна игра, както се видя и от връзките ми с Виолета. Ако тя не беше влезнала в нашето племе, непрекъснато щях да бъда на елиминации “, безапелационен е симитлията.

Той описа още, че също както Момчил не умее да губи. " Радвам се, че съумях да играя с него, тъй като той в действителност е пъклен мощен състезател и ме караше да се развъртвам от самото начало и да бъда все по-добър. Ние с него постоянно бяхме първи на постовете в нашите племена. Много обичах съревнованието сред нас “, споделя Иван.

Зъботехникът проговори също за връзките му отвън предаването с дъщерята на Виолета - Денислава. Миналата седмица стана ясно, че сред Рълев и Дени са прехвърчали искрите на любовта, само че романсът им завършил бързо, защото и двамата са доста мощни характери, които желаят да се наложат. " С Дени не ни се получиха нещата, тъй като и двамата сме доста амбициозни, а в бъдеще, в случай че имаме връзка, това би било проблем. В момента поддържаме чисто другарски връзки и нямам потребност от сътрудник в живота си. Фокусиран съм върху специалността си и работя до късно. В даден миг ми се желае да основа крепко семейство, само че сега строя основите на бизнеса си и той ми е приоритет. Искам да дам 100% от себе си, с цел да го развия “, безапелационен е Рълев.

Според първенеца на сезон 5 гладът е най-лошото в " Игри на волята “.  " Но аз знаех, че ще има апетит и бедност. Знаех, че няма да има високо равнище на хигиена на Арената. Но това е един интервал от три месеца, с който би трябвало да се оправиш. Стискаш зъби и го правиш “, сподели още зъботехникът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР