Петият сезон на MasterChef по bTV ще посрещне нова „порция“

...
Петият сезон на MasterChef по bTV ще посрещне нова „порция“
Коментари Харесай

Силвена Роу: Суперхраните ме подмладиха с 20 години

Петият сезон на MasterChef по bTV ще посрещне нова „ порция “ перспективни хоби-готвачи в чисто нова кухня . Единствената жена в журито Силвена Роу показва невероятна форма за своите 52 години и изненада публицистите с признанието, че нормализирала холестерола си от 240 на 178 и повишила колагена си с 42 % откакто внезапно сменила метода си на готвене. Спряла да пържи и да яде захар и наблегнала на суперхраните-не единствено чия и авокадо, а южноамериканските асаи и макуито. Благодарение на сходни екзотични съставки тя даже нараснала овулацията на яйчниците си.



„ Това на моята възраст не желая да става, само че стана. Яйчниците ми безусловно почват да цъфтят, макар че съм на тези години, на които не желая да имам деца. Даже очаквам внуци”, призна пред Hotnews.bg топкулинарката, която готви даже за семейството на емира на Дубай. Тя дружно с Chef Андре Токев и Chef Петър Михалчев ще стартират да раздават престилки на 25 февруари от 21.00 часа. Кулинарите, подготвени да трансформират живота си, да показват гения си и да устоят на провокациите на авторитетното жури, ще се борят за влиятелната купа и огромната премия от 100 000 лв. пред милиони почитатели на всички платформи на bTV. А изцяло обновеният дом на MasterChef ще ги предизвика с пъстри цветове, уютни кътове за отмора, нов ресторант и няколко пъти по-голям склад с богата палитра от артикули.

Млада дама, магистър-фармацевт, която е измежду новите гладиатори в кухнята, декларира: „ Много обичам да сготвям, доста обичам да хапвам! Храната е целият ми живот! “. Друга признава, че до момента е посветила дните си на развъждането на децата, фамилията и работата, само че в този момент е моментът да сбъдне фантазията си. В кухнята на положителния усет ще влязат още служител на реда – тежки закононарушения, модел, художник, културист и ветеринар на диви животни. Най-младият хоби-готвач тази година, който желае да завоюва купата MasterChef, е единствено на 16 години. Както и в досегашните сезони, „ гладиаторите “ ще показват своите визии за първокласна кухня и постоянно ще надминават равнището на дългогодишни експерти.

Първата дама на MasterChef България Силвена Роу ще изследва и характерите на новите гладиатори в кухнята, безспорният престиж Андре Токев ще търси в запалянковците мисленето на експерти, а гениалният създател Петър Михалчев ще насърчава и подлага на критика със пристрастеност, само че по заслуги. Журито ще откри хора, почтени да дават образец на българите със своята мощ, неизменност и грациозност, само че напрежението на гладиаторската сцена ще отсее единствено най-хубавите. Хоби-готвачите би трябвало да защитят претенцията си като се изправят пред разнообразни провокации по пътя към мечтаната купа – оценка от животни, сбъдване на детски фантазии, досетливост в полеви условия и доста други.

MasterChef ще пусне най-запалените си почитатели и зад кадър, в специфичните извънредни видеоматериали, които ще бъдат налични на уеб страницата masterchef.btv.bg.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР