Петицията ни по повод Шенген беше, за да подпомогнем този

...
Петицията ни по повод Шенген беше, за да подпомогнем този
Коментари Харесай

Нено Димов: Правителството може да направи много за влизането ни в Шенген

Петицията ни във връзка Шенген беше, с цел да подпомогнем този развой на влизане на страната ни в Шенгенското пространство. Това разгласи Нено Димов, основател на Консервативен институт и някогашен екоминистър, в ефира на бТВ.

По думите му петицията искаше още един път да засилва Комисията. „ Ако Урсула фон дер Лайен и Европейска комисия желаеха, от дълго време Нидерландия и Австрия щяха да се съгласили да влезем. Когато Комисията искаше да вдигнем едно несъмнено несъгласие, ние бързо го вдигнахме. “

„ Това е следващият двоен стандарт. Вижте Русе – там последният път, в който вървях, имаше 15 км. тирове. Имаме голям проблем, който от европейско се хвърля на районно равнище “, добави той.

Според него държавното управление ни може доста да направи за влизането ни в Шенген. „ Не може поради тяснопартийни ползи да се спъва интеграцията и единството в Европа. “

„ Няма десница в Европа, няма десница и в България. Тази нова петолъчка, която се е заформила – с ЛГБТ политиката, с Black Lives Matter, с радикалния феминизъм и зелената политика – това е промиващ мозъка развой, който ще е сложен за превъзмогване. Вероятно влизаме в нови тъмни епохи, може би ще достигнем в миналото до Ренесанс “, счита той.

„ Гласуването е прочувствено. Това е прелестно, само че проблем е, когато се гласоподава по този начин от самите политици “, сподели още Димов.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР