Петиция срещу мобилизацията в Русия, стартирана на Change.org, е подписана

...
Петиция срещу мобилизацията в Русия, стартирана на Change.org, е подписана
Коментари Харесай

ЗА МИНУТИ: Десетки хиляди подписаха петиция срещу мобилизацията в Русия


Петиция против мобилизацията в Русия, стартирана на Change.org, е подписана от десетки хиляди хора. Към момента на издание на новината тя е събрала съвсем 70 хиляди подписа.

Ние, жителите на Русия, дами и мъже, сме срещу общата и частичната готовност. Президентът Владимир Путин няма и не може да има законови учредения, претеглени и аргументирани аргументи да го разгласи. В актуалната обстановка на неустановеност ние не сме подготвени да изложим мъжете на нашата страна - братя, синове, съпрузи, татковци и дядовци - на морална, морална или физическа заплаха.

Петицията беше стартирана през април 2022 година на фона на клюки за допустима готовност. След като тези известия не бяха доказани, създателите взеха решение да удължат събирането на подписи за целия интервал на „ специфичната военна интервенция “. До май 50 000 души са подписали петицията.

Сутринта на 21 септември съветският президент Владимир Путин разгласи частична готовност в Русия. Министърът на защитата Сергей Шойгу разгласи, че 300 000 резервисти ще бъдат призвани в армията.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР