Петимата столични полицаи от Второ РУ, които бяха задържани в

...
Петимата столични полицаи от Второ РУ, които бяха задържани в
Коментари Харесай

Арестуваните катаджии прикривали джигит, карал в насрещното

Петимата столични служители на реда от Второ районно управление (на МВР), които бяха арестувани в сряда, са прикривали карал в насрещното. Катастрофата е станала на 4 юни в квартал " Надежда ". От полицията и прокуратурата към момента не дават публична информация по случая.

25-годишен водач е карал с доста висока скорост в насрещното. Последвал е конфликт с моторист и два паркирани автомобила. След случая служителите на реда са взели рушвет от водача в огромен размер, с цел да си затворят очите, че са го открили на мястото, съобщи bTV.

Движещият се с висока скорост удря моторист, паркиран микробус и лека кола. От конфликта младият водач се обръща по таван.

Бусът на Хари е измежду ударените, мъжът чува всичко от вкъщи си.

„ През нощта към 2 часа чухме звук, едно момче тук се беше блъснало, две коли опустоши. Мотористът беше спрял сред двете коли, имаше някакви пострадвания по крайници “, описа той.

21-годишният моторист е откаран в “Пирогов ” с контузия на главата. На място идват екипи на полицията. Шофьорът, провокирал злополуката, предлага рушвет.

В последна сметка, в протокола за случая записват, че не са открили отговорния лидер. Петър Владимиров инцидентно минава с таксито си по " Ломско шосе " след конфликта.

„ Колата се е движела с гневна скорост по уличката, против придвижването “, описа той.

Шофьорът е бил несъответстващ, при идването на полицията се е отдръпнал нанякъде и повече не се е върнал.

Хари към този момент е ремонтирал буса, само че споделя, че самичък покрива вредите, тъй като виновният водач бил без " Гражданска отговорност ".

От Столичната дирекция на полицията обявиха, че за злополуката и арестите на служителите на реда са формирани досъдебни производства.

От Софийска районна прокуратура резервират безмълвие, до момента в който не се срещнат с материалите на проверяващите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР