Петимата отцепници от Има такъв народ“ са се подложили на

...
Петимата отцепници от Има такъв народ“ са се подложили на
Коментари Харесай

Отцепниците от ИТН приканиха Слави и Тошко да минат детектор на лъжата

Петимата отцепници от „ ИТН “ са се подложили на детектор на лъжата по отношение на обвиняванията, че са купени. Полиграфското проучване е направено в лаборатория " Асес " на бул. Черни връх " 47. Това съобщи на брифинг в Народното събрание Георги Георгиев. 
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 318
„ През последните осем дни сме обект на непрекъснати офанзиви от народни представители, които споделят, че сме купени. Купуването и продаването на гласове е закононарушение, а пазаруването на народни представители е още по-голямо закононарушение. То би трябвало да бъде преследвано с цялата суровост на закона “, добави той.

Георгиев съобщи, че тематиката с РСМ е измислена. " Считаме, че България под никаква форма сега не трябва да бъде поставяна в такава политическа неустановеност ". 

" Изкарваме истини. Спокойни сме, тъй като споделяме истината. Нямаме проблеми с никого. Те имат проблем със своите гласоподаватели. Каним Слави Трифонов и Тошко Йорданов да застанат на този детектор на лъжата " съобщи отделилият се народен представител от „ ИТН “ Иво Атанасов.

Георги Георгиев прочете въпросите от детектора и техните отговори. Към момента единствено той се е подложил на полиграфското проучване. 

Въпрос: Ти получи ли пари от някого, с цел да напуснеш Има Такъв Народ?

Отговор: Не.

Въпрос: Кирил Петков предложи ли ти да станеш министър в „ Продължаваме промяната “?

Отговор: Не.



Отцепилите се депутати приканиха прокуратурата да изиска съответни доказателства от всички тези, които са ги обвинили. Ако те нямат доказателства, да им бъде потърсена наказателна отговорност.

Отцепниците обявиха, че ще гласоподават изрично " срещу " вота на съмнение против държавното управление. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР