Петимата души на борда на подводницата Титан“ са загинали. Това

...
Петимата души на борда на подводницата Титан“ са загинали. Това
Коментари Харесай

Подводницата „Титан“: Петима загинаха, разследването продължава

Петимата души на борда на подводницата „ Титан “ са починали. Това разгласи Американската брегова защита. Вчера бяха открити остатъци от плавателния съд, който изчезна в неделя. Спасителната интервенция по вода и въздух продължи пет дни.

От бреговата защита на Съединени американски щати обявиха, че подводницата е претърпяла така наречен „ пагубна имплозия “ . Това е противоположният развой на детонация. Експертите го изясняват като развой, при който обектите се унищожават посредством стесняване.

Компанията притежател съобщи, че петимата пасажери са мъртви

Фирмата притежател на подводницата удостовери, че са починали петимата души на борда . Това са притежателят на подводницата, английски милиардер, пакистански милионер и сина му, както и индивидът, който се е гмуркал най-вече пъти до „ Титаник “.

Пет дни продължи издирването на подводницата, а връзката с нея беше загубен в неделя заран, малко след началото на злощастното туристическо втурване към „ Титаник “.

На 19 юни на път за останките от кораба изчезна подводница с петима души екипаж

Американските управляващи оповестиха, че ще продължат с работата си на мястото на откритите парчета и ще проверяват аргументите на случая и случилото.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР