Петимата депутати, които обявиха, че напускат ПГ на "Има такъв

...
Петимата депутати, които обявиха, че напускат ПГ на "Има такъв
Коментари Харесай

Петимата депутати вече са подали заявления, че напускат ИТН

Петимата депутати, които оповестиха, че напущат ПГ на "Има подобен народ " (ИТН), към този момент са подали заявките си в деловодството на Народното събрание, потвърдиха от пресцентъра на Народното събрание за Българска телеграфна агенция.
Това са Николай Радулов, Деян Петков, Иво Атанасов, Светлин Стоянов и Георги Георгиев. Те са подали своите заявки за излизане от ПГ на Има Такъв Народ, както оповестиха през вчерашния ден на конференция, и стават нечленуващи в парламентарна група народни представители.
Както "24 часа " заяви, депутати, които напущат групата на Има Такъв Народ в Народното събрание, са проведени от подалия оставка състезателен министър на Има Такъв Народ Радостин Василев, който бил срещу спуснатото от партийния водач овакантяване на държавното управление. По-късно и водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов удостовери новината през вчерашния ден.
Миналата седмица Трифонов разгласи, че напущат държавното управление. Някои от националните му представители обаче не са съгласни с това решение.

На фотографията от ляво надясно: Светлин Стоянов, Иво Атанасов, Радостин Василев, Георги Георгиев, Николай Радулов и Деян Петков
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР