Петима заподозрени за кражба на дребно са избягали със стоки

...
Петима заподозрени за кражба на дребно са избягали със стоки
Коментари Харесай

Екипът на DC smash and grab открадна артикули на стойност $250 000 от магазин на Chanel, изпразни пожарогасител, казва полицията

Петима обвинени за кражба на дребно са избягали със артикули на стойност към $250 000 от магазин на Chanel във Вашингтон по време на разтрошаване и обир, при което един от крадците е изстрелял пожарогасител, сподели полицията.

Екипажът се насочи към магазина към 17:00 часа. Неделя, оповестиха от Столичната полиция. Те влезнали в магазина за първокласни чанти и почнали да вземат стока, оповестиха от полицията.

Заподозрени в кражба на дребно са видени в магазин на Chanel във Вашингтон, където е употребен пожарогасител, сподели полицията. (Столично полицейско управление)

Видеозаписи от вътрешността на магазина се появиха, показващи по какъв начин един обвинен сграбчва няколко чанти, до момента в който различен употребява пожарогасителя.

Специален служител на реда, упълномощени чиновници, натоварени да пазят съответни парцели или региони, е бил ударен със наличието на пожарогасителя, сподели полицията. Охранител на Chanel е стрелял един изстрел по време на обира,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР