Петима загинали и 30 ранени при 18 катастрофи през изминалото

...
Петима загинали и 30 ранени при 18 катастрофи през изминалото
Коментари Харесай

Две жени са с опасност за живота след катастрофата с бус на АМ Тракия“ снощи

Петима починали и 30 ранени при 18 произшествия през миналото денонощие.

Две дами са в реанимацията с заплаха за живота, след злополуката на Автомагистрала „ Тракия “ нощес. Tрима потърпевши са настанени в хирургията на ямболската болница, а други двама - в болничното заведение в Сливен.

 Бус се прекатурна през вчерашния ден на Автомагистрала „ Тракия “ Бус се прекатурна през вчерашния ден на Автомагистрала „ Тракия “ © Българска телеграфна агенция  Двама души са починали, а седем са потърпевши при злополука с бус на Двама души са починали, а седем са потърпевши при злополука с бус на "Тракия "
Двама души починаха довечера на автомагистрала "Тракия ", а 7 бяха ранени. Петима са признати в Ямболската болница, а други двама в Сливен. Ограничена...

Снощи на 297-ия километър от автомагистралата в посока София, водач на микробус губи надзор над транспортното средство и се прекатурва в канавката. На място починаха двама души. Пробите за алкохол и опиати на водача са негативни. Водачът на микробуса е арестуван за 24 часа. По непотвърдена информация в микробуса са пътували повече хора от разрешеното.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР