Петима вече бивши полицаи от Мемфис са обвинени в убийство

...
Петима вече бивши полицаи от Мемфис са обвинени в убийство
Коментари Харесай

Обвиниха петима полицаи за поредното полицейско убийство на чернокож в САЩ

Петима към този момент някогашни служители на реда от Мемфис са упрекнати в ликвидиране и други закононарушения за гибелта на Тайър Никълс, негър водач в Мемфис, Тенеси, който, оповестява " Гардиън ".

Офисът на шерифа на окръг Шелби е съобщил, че Тадарриус Бийн, Деметриус Хейли, Дезмънд Милс младши, Емит Мартин III и Джъстин Смит са били арестувани. И петимата са упрекнати в ликвидиране втора степен, тежко нахлуване, тежко похищение, корист със служебно състояние и корист със мощ.

" Въпреки че всеки от петимата е изиграл друга роля във въпросния случай, дейностите на всички са довели до гибелта на Тайър Никълс и всички те са виновни ", сподели Стив Мълрой, областен прокурор на Шелби, по време на конференция.

Доведеният татко на Никълс, Родни Уелс, сподели на Associated Press по телефона, че той и брачната половинка му, която е майка на Никълс, са разискали обвиняванията в ликвидиране втора степен и са " съгласни с това ". 

Петимата някогашни чиновници, упрекнати в присъединяване в убийсътвото, които са чернокожи, са били уволнени предходната седмица. Служители на полицията в Мемфис споделиха, че служителите на реда са пренебрегнали " политиките на голям брой отдели, в това число несъразмерна приложимост на мощ, обвързване за интервенция и обвързване за оказване на помощ ".

Други чиновници се проверяват за вероятни нарушавания на разпоредбите. Двама членове на противопожарната работа в Мемфис, които са оказали първа помощ на Никълс, са " освободени от служба " в очакване на вътрешно следствие, споделиха чиновници.

Смразяващият запис сподели, че Никълс " вика неведнъж майка си ", сподели правният екип на фамилията му, по време на побоя, който се е случил на към 100 метра от вкъщи на майка му, споделиха представители на фамилията пред кореспонденти.

When you see black American police officers, with body cams, doing this to another black American, you get an idea about what US military have done in, and other countries around the world.
— أحمد حسيني (@A_Hossainy)
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР