Петима спаха е ареста след бой между две фамилии от

...
Петима спаха е ареста след бой между две фамилии от
Коментари Харесай

8 спаха в ареста заради боища в Асеновград, тийнейджът е с лека телесна

Петима спаха е ареста след пердах сред две семейства от Асеновград. Семействата от дълго време имали спор. Инцидентът е станал нощес в един от крайните квартали на града. Наложила се е намесата на полицията, която предотвратила боят да стане всеобщо.
Прочетете още
Сигналът за кавгата, прераснала в пердах, е получен към 20.30 ч. Незабавно натам са ориентирани чиновници от районното ръководство и спомагателни сили от полицейските подразделения в Пловдив.

Взети са съответните ограничения за прекратяване на физическата разпра и възобновяване на положителния публичен ред, показват от полицията.

Задържани за едно денонощие са петима основатели на спора. Мъжете са на възраст сред 32 и 61 години, а двама от тях имат криминалистични регистрации. По случая е формирано бързо произвеждане по член 325, алинея 1 от Наказателен кодекс. 

Няколко часа по-късно, още веднъж в региона община Асеновград, зародил различен спор. В първите минути на днешния ден в от районното се озовали още трима поради  нанесена лека телесна щета по хулигански подбуди.

Те са поданици на село Катуница. Потърпевш от ударите им станал техен малолетен комшия, с който се скарали на улицата. След медицински обзор младежът е освободен за домашно лекуване. Срещу причинителите е стартирано бързо произвеждане по член 131, алинея 1, т. 12 от Наказателен кодекс, известена е прокуратурата. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР