Петима са задържани за притежание на наркотици за времето от

...
Петима са задържани за притежание на наркотици за времето от
Коментари Харесай

Акция! Задържаха петима с дрога в Пазарджишко

Петима са арестувани за владеене на опиати за времето от петък до през днешния ден. Това е станало по време на полицейски акции против разпространяването и съхранението на дрога в региона.

На улица в Ракитово бил засечен 18-годишен юноша от родопското градче. Полицаите от локалния сектор му направили инспекция, при която в автомобила му била открита хартиена опаковка със суха марихуана. С канабис бил хванат и 28-годишен пловдивчанин при инспекция от автопатрул при РУ-Пазарджик.

Служители от бранш „ Криминална полиция “ при РУ-Пазарджик подхванали инспекция на 20-годишен пазарджиклия. У него криминалистите разкрили два полиетиленови плика с към 2 грама кокаин. Екип на РУ-Септември направил засякъл 19-годишно момиче от Ветрен. У тийнейджърката униформените разкрили хартиено пликче с амфетамин.

По време на полицейската акция екип на сектор „ Изток “ в Пазарджик спрял таксиметров автомобил. Обект на полицейската инспекция бил 41-годишен клиент на таксито, гражданин на регионалния град. Униформените открили, че мъжът съхранявал в себе си пет полиетиленови топчета със синтетичен канабиноид. По всички случаи се водят досъдебни производства.

Снимката е илюстративна
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР