Петима са задържани за престъпления, свързани с производство, държане и

...
Петима са задържани за престъпления, свързани с производство, държане и
Коментари Харесай

Петима в ареста за наркотици след мащабна спецоперация на полицията в Силистра

Петима са арестувани за закононарушения, свързани с произвеждане, държане и разпространяване на наркотични субстанции, след огромна профилирана полицейска интервенция, извършена през вчерашния ден от чиновници на бранш " Противодействие на престъпната престъпност “ при Областната дирекция и бранш " Криминална полиция “ при Районното ръководство в Силистра. Арестите са резултат на поредна оперативно-издирвателна работа и точно обмисляне на полицейските дейности, заяви ОДМВР-Силистра.

В следобедните часове на вчерашния ден на публично място в регионалния град криминалистите засекли 46-годишен, прочут с закононарушения, свързани с опиати. Последвал персонален обиск, при който в чанта на мъжа били открити 49 грама метамфетамин, разпознат с полеви наркотест. Наркотикът бил конфискуван, а мъжът наведен в полицейския арест.

По-късно същия ден служителите на реда се насочили към частен дом в село Айдемир, населяван от 36-годишен, прочут и осъждан за наркопрестъпления. При претършуване на жилището му били открити химически субстанции, стъклени колби и други средства за произвеждане на наркотични субстанции. От мъжа, брачната половинка му /29 г./ и различен 42-годишен, обитавал на адреса, били конфискувани общо 6.5 грама метамфетамин и 7.9 грама канабис. В къщата криминалистите намерили и иззели голям брой монети и предмети с белези на артефакти. Двамата мъже и дамата са арестувани за период до 24 часа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР