Петима привърженици на Лил са сериозно пострадали и приети в

...
Петима привърженици на Лил са сериозно пострадали и приети в
Коментари Харесай

Петима фена на "Лил" са в тежко състояние след срутената ограда

Петима последователи на " Лил " са съществено потърпевши и признати в болница, откакто нощес по време на мача против " Амиен " от шампионата на Франция се срути част от бранш. Общо 29 души бяха разказани в протоколите на парамедиците като ранени, с друга степен на съвестност на контузиите. Сред тях има и младежи сред 14 и 17 години.

Префектът на департамента Сома - Филип де Местер съобщи, че даже и на най-сериозно потърпевшите фенове на мача животът е вън от заплаха.

" Ние мислим сега само за здравето и живота на нашите последователи. " Лил " е в правото си и ще направи цялостно условие на документите, гарантиращи сигурността на стадиона на " Амиен ". Футболният клуб се надява доста съществено да бъде открит индивида, който дава отговор стадионът да бъде в такова положение по време на мач ", сподели ядосаният изпълнителен шеф на гостите Марк Ингла.

Фоде Бало-Туре откри резултата за гостите в 15-ата минута и отиде да се радва пред бранша с последователите на " Лил ", когато се случи случая. Феновете потеглиха напред към парапета на трибуната, само че тази ѝ част не устоя на тежестта и се срути.

Президентът на " Амиен " Бернар Жоани пък упрекна почитателите на " Лил " в неприятно държание, както и в основаване на рискове. " Представете си 500 крайни ултраси, които не е ясно дали могат да бъдат следени, в случай че решат да тръгнат към терена ", съобщи Жуани.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР