Петима пловдивски пожарникариполучиха отличияв престижния национален конкурс Пожарникар на 2022

...
Петима пловдивски пожарникариполучиха отличияв престижния национален конкурс Пожарникар на 2022
Коментари Харесай

Пловдивски огнеборци с отличия в национален конкурс Пожарникар на 2022 година

Петима пловдивски пожарникариполучиха отличияв влиятелния народен конкурс " Пожарникар на 2022 година ".

Борис Канагрохов,Христо Чолаков, Динко Криворов, Красимир Добранов и Ивайло Иванов са измежду спечелилите в националното издание на състезанието, който се организира за 28 - ми следващ път.

Тържествената гала се организира в Централния боен клуб в столицата, а на нея участваха президентът Румен Радев, управленията на Министерството на вътрешните работи и на Групово дело " Пожарна сигурност и отбрана на популацията. Тържеството почетоха шефове на дирекции в Министерство на вътрешните работи, ръководители на държавни структури, както и представители на партньорски организации, структури на неправителствения бранш и чиновници от пожарните служби в страната.

Инспектор Борис Канагрохов е отличен за извънредно дейната превантивна активност, която развива и за образованията по противопожарна сигурност измежду разнообразни възрастови и управнически групи, а сътрудниците от Сектор " Специализирани оперативни действия " -Пловдив; Rescue Team Plovdiv лизирани оперативни действия " получават групова премия за всеотдайната си работа по време на наводненията в карловските села през месец септември тази година.

Президентът Румен Радев връчи оценки на екипите, които се включиха в издирването на оживели под руините в опустошителното земетресение в Турция. За висок професионализъм, мъжество и изпълнен дълг бяха поздравени и нашите 16 пловдивски огнеборци и спасители- гл.инспектор Петър Петров- шеф бранш СОД и зам. началник на интервенцията на Международния модул, Веселин Кашилски,Петър Ангелов, Красимир Добранов, Георги Ганчев,Стоян Кюркчиев, Пламен Писков, Емил Лазаров, Генко Аргиров, Георги Нанков, Запрян Колев,Димитър Стефанов,Драгомир Гайдев, Иван Колев, Христо Шенчев и Антоан Димитров. Те бяха удостоени с почетен знак, връчен на екипа и поименни грамоти.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР