Петима от най-талантливите световни илюзионисти пристигат у нас тази есен

...
Петима от най-талантливите световни илюзионисти пристигат у нас тази есен
Коментари Харесай

Майсторите на илюзията пристигат в България с ново шоу

Петима от най-талантливите международни илюзионисти идват у нас тази есен със завладяващия театър „ C’est la Magie ”. Звездната магична натрупа включи в турнето си сцената на Зала 1 в НДК с представления на 4, 5 и 6 октомври 2024.

След безспорния си триумф на Бродуей и в цялостните зали по целия свят, майсторите на илюзията се събират в ново шоу, с цел да прочетат мислите на феновете, да се появяват и изчезват ненадейно, да левитират и да се впуснат в тествания оттатък човешките благоприятни условия в едни от най-разтърсващите вълшебен трикове.

„ C’est la Magie “ е уместно за дребни и огромни, тъй като предлага представления в разнообразни часове, комфортни за малчугани, обезпечен е дублаж на български онлайн и ще се излъчва паралелно на три екрана в залата.

Именитите майстори на илюзията Луис де Матос (Luis de Matos), Дарси Оук (Darcy Oake), Джеймс Мор (James More), Ю Хо-Джин (Yu Ho-Jin) и Енцо Уейн (Enzo Weyne) ще изправят сетивата Ви на лимита на вероятното с петте си неповторими метода за основаване на магията, а българските фенове на илюзията ще видят и даже вземат участие в нови и по-смели осъществявания.

Най-разпознаваемият португалски илюзионист Луис де Матос е прочут с редица триумфи по международните подиуми споделя, че неговата компетентност е да провокира въображението на феновете. Феновете на Мастъра знаят, че той може за секунди да накара и слон да изчезне от сцената или Ферари просто да се изпари във въздуха.

Дръзкият Джеймс Мор сграбчва журито на Britain's Got Talent със своята сръчност и ги оставя невярващи на очите си, а епизодът с кастинга му е гледан над 100 милиона пъти в Youtube. Изпълненията му са разпознаваеми със своята зрелищност, защото Джеймс обича огъня, изцяло необяснимите физически трансформации и предлага личен прочит на най-опасните трикове на именития Худини.

Енцо Уейн е именуван „ един от най-изобретателните илюзионисти на нашето време “, защото без изпитание се появява и изчезва за момент на разнообразни места на сцената, променяйки границите на видяното и вероятното. За българската аудитория е подготвил непокътнатата си марка - трик, който самичък назовава „ Телепортираща машина “.

Дарси Оук също има усет към превъзмогването на рискови тествания – той стопира дъха на феновете в последните секунди на таймера, когато съумява да се изплъзне от хватката на заплахата. Чаровният илюзионист даже бе е поканен да показва уменията си на 90-я рожден ден на кралица Елизабет II. Друг любопитен триумф на Дарси е, че преодоля без изпитание предизвикването на паметния ютюбър Mr. Beast.

Талантливият и тайнствен корейски илюзионист Ю Хо-Джин, пък e измежду най-младите очаквания на магичното изкуство и първият победител в Magic Grand Prix от азиатски генезис, опитомяващ въображението на феновете с изкусни жестове и загадъчна усмивка.

Мистериите и загадките са придружени от впечатляващи светлинни резултати, изумителни костюми и хореография, с цел да включат публиката като участник в осъществяването на магическите трикове.

Най-големите почитатели на магичното изкуство могат да заявят да получат уведомление при старта на продажбата на ранни билети, с цел да си изберат най-хубавите места на най-хубавите цени.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР